Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Vergnano® Tre Wood (Nesprreso® Compatible)

Vergnano® Tre Wood (Nesprreso® Compatible)

8,900.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000
Направена со вистинско дрво.
Новата, целосно италијанска машина на Caffè Vergnano е дизајнирана 
исклучиво за капсули на ÈSPRESSO1882.
Совршена за секоја кујна.
Работи само на VERGNANO Compatible капсули.

Со самата машина доаѓаат 10 ÈSPRESSO1882 капсули.