Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Vergnano® Tre Mini Wood (Nespresso® Comaptible)

Vergnano® Tre Mini Wood (Nespresso® Comaptible)

7,900.00 ден (со ДДВ)

Категории: ,
000

Complete the look

Vergnano Tre Mini, компактната,лесна за користење, работи на Vergnano Nespresso Compatible capsuli и Dolce Gusto capsuli.

Напон на напојување 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Мал отпечаток
Капацитет на резервоар: 0,7L
Притисок на пумпата: 19 бари
Должина на кабел: 1 м