Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Vergnano® Portofino (10 Nespresso® Компатибилни Капсули)

Vergnano® Portofino (10 Nespresso® Компатибилни Капсули)

220.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Кафе што е јако на нос, со деликатен
вкус и пријатна арома.