Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Vergnano® Original – Premium Blend Зрно – 2,5KG

Vergnano® Original – Premium Blend Зрно – 2,5KG

4,225.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000
За да прослави повеќе од 130 години традиција, Caffè Vergnano ги прикажува нивните најдобри, најбогати и најодбрани зрна. Супериорна и ексклузивна мешавина составена од најдобрите сорти на кафе во светот. Едноставно исклучителен производ создаден за оние кои бараат подолго задоволство.

Контролите за квалитет и иновативниот систем за пакување ПЕТ гарантираат максимална свежина и интегритет на производот, од самото печење до чаша.