Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Vergnano® Intenso (10 Nespresso® Компатибилни Капсули)

Vergnano® Intenso (10 Nespresso® Компатибилни Капсули)

220.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Нашите мешавини од кафе E Intenso се компатибилни со сите машини за кафе Nespresso and и 1882 TRE Espresso машини. Сите капсули Caffe Vergnano E Intenso се мешаат, се компостираат и се произведуваат со биоразградлив материјал.

Капсулите се практични и брзи за употреба: само ставете ги во машината за кафе за да добиете вкусно еспресо за неколку секунди.