Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Vergnano® Original Cappuccino Cups

Vergnano® Original Cappuccino Cups

250.00 ден (со ДДВ)

SKU: 00013 Категории: , , Ознака:
000

Црни Капучино original филџани брендирани со Vergnano logo.