Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Vergnano® Arabica 100% (Ground)

Vergnano® Arabica 100% (Ground)

329.00 ден (со ДДВ)

000

Vergnano Arabica e создадено од најпрестижните сорти на Арабика од Централна Америка и Африка. Фино мелено кафе, одлично за домашно еспресо.