Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Vergnano® Amalfi (10 Nespresso® Компатибилни Капсули)

Vergnano® Amalfi (10 Nespresso® Компатибилни Капсули)

220.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Рамнотежа помеѓу арома и континуиран вкус,
посветен на оние кои ценат миризливо,
лесно, но богато кафе.