Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Vergnano® 100% Arabica – Зрно (250gr)

Vergnano® 100% Arabica – Зрно (250gr)

319.00 ден (со ДДВ)

000
Мешавина од арабика од Бразил, Никарагва, Гватемала, Етиопија. Уживајте во силно еспресо со ноти на зрело овошје, карамела, чоколадо и бадеми. 250гр