Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tubo Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Fortissimo (10)

Tubo Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Fortissimo (10)

129.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Ова кафе го погодува јазикот , со силен, крцкав раб. Неговата црна арома дава густа завршница, помагајќи да ви се даде најдобриот почеток на денот. Компатибилен со сите машини за кафе Nespresso.