Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tubo Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Cremoso (10)

Tubo Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Cremoso (10)

129.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Мешавина со нежен и деликатен вкус, кремасто, меко и овошно кафе со нежен и упорен вкус.