Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Crema Soave (10)

Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Crema Soave (10)

129.00 ден (со ДДВ)

000

Tre Venezie Crema Soave е кафе од каде што вкусот му го дава кадифениот крем, со розово тело.

Ноти на чоколадо и житни култури ја прават оваа уникатна мешавина, совршено избалансирана за неговиот нежен вкус.

Совршено италијанско кафе за да го започнете утрото.