Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Arabica San Marko (10)

Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Arabica San Marko (10)

129.00 ден (со ДДВ)

000

Tre Venezie Arabica San Marko е мешавина од елеганција и раскошна, совршена комбинација помеѓу прекрасната киселост, типична за зрната Арабика и хармонична симфонија на ароми.

Резултатот е многу ароматичен, нотите на темно чоколадо и агруми излегуваат синусно … резултатот е кафе со полн и привлечен вкус.