Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Nero Barocco (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Nero Barocco (16)

219.00 ден (со ДДВ)

000

Силно, печено кафе со богати ноти на златен крем што  дава пријатна густина на структурата. (Барокна црна арома)

За љубителите на силно потпечено кафе.