Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Ginseng (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Ginseng (16)

269.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Кафе што ја комбинира сладоста на аромата на млекото, енергичен Ginseng, за да ја зголеми вашата енергија.