Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Crema Soave (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Crema Soave (16)

219.00 ден (со ДДВ)

000

Tre Venezie Crema Soave е кафе од каде што вкусот му го дава кадифениот крем, со розово тело.

Ноти на чоколадо и житни култури ја прават оваа уникатна мешавина, совршено избалансирана за неговиот нежен вкус.

Совршено италијанско кафе за да го започнете утротo.