Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Чоколадо (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Чоколадо (16)

269.00 ден (со ДДВ)

000

Набрзина направете вкусно топло чоколадо на италијански начин. Супер за возрасни, ги прави и децата многу задоволни!