Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Nespresso® Inissia Black + 14 Nespresso® Капсули

Nespresso® Inissia Black + 14 Nespresso® Капсули

6,490.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Complete the look

Зачекори во светот на задоволството на кафето Nespresso благо на новата машина Inissia. Ултра-компактна машина за кафе што нуди комбинација на иновативна технологија и модерен дизајн – достапна во црна боја.

На машинската гаранција 1 година

 

 

Тежина
: 2,4 облека
Висина: 32,1 cm
Отстранлива вода за вода: 0,7 литри
Капацитет на употреба контенер со капсула: 11
Преклопен плех за капење за чаша Latte Macchiato
Рејтинг на моќност (во вати0):
12 ШxВxВ): 120 x 300 x 230 mm
Должина на кабел: 0,8 метри
Гаранција: 1 година Притисок
: 19 бари Автоматско исклучување по
9 мин. 9 мин Функција за автоматска подготвеност по 30 минути Режим на заштеда на енергија