Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® PICCOLO KRUPS® Coffee machine BLACK

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® PICCOLO KRUPS® Coffee machine BLACK

4,590.00 ден (со ДДВ)

000

Создадете професионално квалитетни кафиња со густа кадифена крема како во вашето  локално кафуле, благодарение на системот за висок притисок на машината (притисок на пумпата до 15 бари). Со нашите херметички затворени капсули, кои ја зачувуваат свежината на кафето, секој пат ќе уживате во богати ароматични чаши. Едноставно отстранете го држачот за капсула и машината автоматски ќе се вклучи и ќе се загрее за да достигне совршена температура за 40 секунди, така што нема да чекате да уживате во кафето. Погодна опција за еко-режим автоматски ја исклучува вашата машина за кафе NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS по 1 минута кога ќе го подготвите вашиот пијалок, што значи дека оваа машина има рејтинг А во потрошувачката на енергија.

Напон: 220-240 с
Моќност: 1340-1600 w
Фреквенција: 50-60 hz
Начин на прилагодување :Рачно запирање
Притисок :15bar
Прилагодување на количината
Топол и ладен пијалок
Капацитет на резервоар за вода: 0,8 л
Отстранлив резервоар за вода: да
Автоматско стопирање на пијалокот : не