Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
MOAK® My Soul Coffee 50 капсули Nespresso® компатабилни

MOAK® My Soul Coffee 50 капсули Nespresso® компатабилни

750.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Пријатна хармонија на вкусови и постојано тело. Бавното печење ја ослободува пријатната горчина на чистокакао и мирисот на тостиран свеж леб. Интензивен по вкус и густина.