Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Capitani®Nespresso Fastback® Machine + 100 Nespresso® illy капсули гратис

Capitani®Nespresso Fastback® Machine + 100 Nespresso® illy капсули гратис

5,990.00 ден (со ДДВ)

000

Компактна машина за капсули компатибилни со Nespresso ,Произведена во Италија.

Со секој кафе апарат Capetani Fastback гратис доаѓаат:

100 illy Nespresso компатибилни капсули

Опис
Fastback
Компактна и лесна за употреба, изработена во Италија, компатибилна со Nespresso капсули,тивка и модерна.Capetani Fastback е идеално решение за сите домови, мали канцеларии и хотелски соби.

Карактеристики
• Автоматско исфрлање
• Автоматско запирање со 2 програмабилни дози
• Прилагодлива температура
• Заштеда на енергија по 10 мин
• 60 секунди време на загревање
• 19 bar притисок
• Капацитет: 0,8 литри
• Фиока за 10 исцрпени капсули
• Димензии: 33 x 10,5 x ч 23,3 cm
• Тежина: 2,8 кг
• Безбеден термички осигурувач
• кабел за напојување од 1 метар
• Разменувач на топлина од 850 W