Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Lavazza® Intenso Dolce Gusto® Compatible капсули (16)

Lavazza® Intenso Dolce Gusto® Compatible капсули (16)

319.00 ден (со ДДВ)

000

Најдобрите кафиња Арабика од плантажите во Централна и Јужна Америка ги исполнуваат силните ноти на Робуста во совршен спој
Темното печење му дава тело и силни ноти на карамела. Нека ве освои Интензивно еспресо, полно со личност и вкус
Арабика и Робуста, темно печени, висок интензитет (9)