Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Lavazza® Deciso Nespresso® Compatible капсули (10)

Lavazza® Deciso Nespresso® Compatible капсули (10)

189.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Капсулите Lavazza Espresso Deciso се компатибилни со Nespresso Original машините за домашна употреба. Овој бленд е од комбинација на бразилски зрна од Југоисточна Азија. Меко и полно тело ,бразилско кафе со ориентални ноти на какао и дрво за мешавина од интензивни и кадифени вкусови. Интензитет: 10 средни.  Избрана мешавина, печено и мелено до совршенство – Јако кафе, непогрешливо полно тело и интензивно – Компатибилно со Nespresso Оригинални машини за домашна употреба. Кафе собелешки од какао и дрво