Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Lavazza® Vigroso Nespresso® Compatible капсули (10)

Lavazza® Vigroso Nespresso® Compatible капсули (10)

189.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Бразилската арабика и измиените зрна Робуста ја даваат природната цврстина на силното кафе со полно тело. Компатибилен со домашните машини на Неспресо