Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Lavazza® Cremoso Dolce Gusto® Compatible капсули (16)

Lavazza® Cremoso Dolce Gusto® Compatible капсули (16)

335.00 ден (со ДДВ)

000

Кафе од арабика од Централна и Јужна Америка и азиски кафе „Робуста“ стручно измешани од „Лаваца“ создаваат вистинско еспресо со силен и полно тело букет
Процесот на печење му дава вкусен вкус на чоколадо и суво овошје
Арабика и Робуста, средно печење, среден интензитет (7)