Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Illy® iperEspresso® Капсули Decaffeinated Classico Лименка (21)

Illy® iperEspresso® Капсули Decaffeinated Classico Лименка (21)

679.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Безкофеински еспресо капсули – Illy Decaffeinated Classico имаат сладок вкус, со ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин.