Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Illy® iperEspresso® Капсули Intenso (18)

Illy® iperEspresso® Капсули Intenso (18)

599.00 ден (со ДДВ)

000

Еспресо Illy Intenso е за вистински љубители на кафе. Има пријатен робустен вкус, со топли ноти на какао и суво овошје.