Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Illy® iperEspresso® Капсули Guatemala (18)

Illy® iperEspresso® Капсули Guatemala (18)

599.00 ден (со ДДВ)

000

Секој избор на Арабика има своја уникатна температура на печење и времетраење за да ја истакне аромата и вкусот на зрното. Гватемала има јак вкус, со ноти на чоколадо.