Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Illy® iperEspresso® Капсули Classico (18)

Illy® iperEspresso® Капсули Classico (18)

599.00 ден (со ДДВ)

000

Espresso Illy Classico има долготрајна сладост и нежни ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин.