Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Illy® iperEspresso® Капсули Brasile Лименка (21)

Illy® iperEspresso® Капсули Brasile Лименка (21)

679.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Espresso kapsuli Illy Brasile имаат интензивен и богат вкус, со ноти на карамела.