Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Illy® Y3.3 iperEspresso® Espresso Machine – BLACK + 14 iperEspresso® капсули

Illy® Y3.3 iperEspresso® Espresso Machine – BLACK + 14 iperEspresso® капсули

5,400.00 ден (со ДДВ)

000

Complete the look

Почувствувајте мек вкус на еспресо или богата шолја кафе, подготвена од оваа елегантна, компактна и мимималистичка машина за iperEspresso капсули и кафе. Одличен додаток на секоја кујна.
За повеќе информации посетете ја оваа страна