Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Illy® X7.1 iperEspresso® Espresso Machine – WHITE

Illy® X7.1 iperEspresso® Espresso Machine – WHITE

10,990.00 ден (со ДДВ)

SKU: 3015 Категории: , Ознака:
000

Illy® X7.1 iperEspresso® Espresso Machine – WHITE