Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Illy® Nespresso® Компатибилни капсули Intenso (10)

Illy® Nespresso® Компатибилни капсули Intenso (10)

319.00 ден (со ДДВ)

000

Espresso Illy Intenso е за вистински љубители на кафе. Има пријатен робустен вкус, со топли ноти на какао и суво овошје. Овие капсули се за Nespresso кафемати.