Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Illy® Monodose® – Classico ESE (18) патрони

Illy® Monodose® – Classico ESE (18) патрони

380.00 ден (со ДДВ)

000

Сладок и избалансиран вкус подобрен со прекрасни ноти на карамела, чоколадо и суптилни цветни ноти.Хартиени патрони ,спакувани индивидуално, обезбедувајќи ви совршена шоља кремасто еспресо во секое време.