Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Illy® Milk Frother

3,990.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Со еден допир за активирање на програма за топло или ладно млеко, фротерот ја врши целата работа додека вие подготвувате кафе за вашето капучино, макијато или лате.
Прави топли или ладни чоколадни пијалоци, само додадете млеко и чоколаден прав директно во бокалот.
Едноставно елегантен додаток во кујната со четка од не’рѓосувачки челик
Подобрена работа со бокал за миење садови
Прави сјајно, ситно пенесто млеко за капучино или лате додека го подготвувате кафето.