Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Illy® Mелено DECAF 250g

Illy® Mелено DECAF 250g

540.00 ден (со ДДВ)

000

Богато и избалансирано со ноти од карамела, illy мелено Espresso Classico DECAF е фино меленo за да обезбеди оптимална доза еспресо машини.