Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Illy® Mелено 250g

Illy® Mелено 250g

490.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Богато и избалансирано со ноти од карамела, illy мелено Espresso Classico е фино мелен за да обезбеди оптимална доза еспресо машини.