Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Illy® iperEspresso® Капсули Mix cube (18) x 6

Illy® iperEspresso® Капсули Mix cube (18) x 6

3,180.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Мешавина на најдобрите, Illy® вкусови,

  • Classico
  • Intenso
  • Etiopia
  • Guatemala
  • Lungo
  • Brasil

На понудата следува бесплатна достава.