Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Illy® iperEspresso® Капсули India (18)

Illy® iperEspresso® Капсули India (18)

599.00 ден (со ДДВ)

000

Индија – full body
Полн вкус и интензивна арома со карактеристични ноти на црн пипер и екстра-темно чоколадо.