Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Illy® iperEspresso® Капсули Columbia (18)

Illy® iperEspresso® Капсули Columbia (18)

599.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Колумбија – Среден интензитет
Нежен, избалансиран вкус со ноти на агруми.

Според многумина најреткиот и најдобар бленд на illy®