Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Diemme® Tanzania Nespresso® Компатибилни (10 капсули)

Diemme® Tanzania Nespresso® Компатибилни (10 капсули)

99.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Спирито дела Танзанија: најинтригантна суштина, плод на единствена арапска разновидност со одлично тело и упорност. Почвата и надморската височина што го создаваат ова кафе го прават уникатно и непогрешливо, создавајќи различни вкусови и пријатен и долг вкус.