Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Diemme® Original Espresso Cup

Diemme® Original Espresso Cup

220.00 ден (со ДДВ)

SKU: 00056 Категории: , , Ознака:
000

Бели Еспресо Original филџани брендирани со Diemme logo.