Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Diemme® Corpo Nespresso ® Компатабилни (10 капсули)

Diemme® Corpo Nespresso ® Компатабилни (10 капсули)

99.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Корпо: суштината со најинтензивен вкус, со карактеристична арома добиена од централно Американско кафе внимателно измешана со Азиско кафе. Предизвикува силни сензации со пријатен и траен вкус.