Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Diemme® Colombia Nespesso® Компатибилни

Diemme® Colombia Nespesso® Компатибилни

99.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Колумбија Diemme е со едно од најпознатите и најдобри 100% Арабика вкусови.Вистински квалитет и вистинско кафе. Еколошки прифатливи единечни дози – биоразградливи капсули за кафе, компатибилни со домашните машини Citiz, Pixie, Essenza, Lattissima, „U“ и Inissia произведени од Nespresso®.