Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Diemme® Original Cappuccino Cups

Diemme® Original Cappuccino Cups

250.00 ден (со ДДВ)

SKU: 00057 Категории: , , Ознака:
000

Бели Капучино Original филџани брендирани со Diemme logo.