Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Diemme Caffe® – Miscela Blu Зрно 250g

Diemme Caffe® – Miscela Blu Зрно 250g

299.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

100% мешавина од арабика, кремаста и со интензивен вкус. Со својот карактер наликува на Diemme Miscela Oro, но во него ќе најдете помалку цветни ароми и добро дефиниран традиционален вкус. Ова е мелено кафе совршено за еспресо или турско кафе.