Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Diemme Caffe® – Blue Smart ESE Pods (50)

Diemme Caffe® – Blue Smart ESE Pods (50)

799.00 ден (со ДДВ)

000

Diemme е мешавина во која секогаш ќе откривате нови нијанси. Кадифено чоколадо. Исклучително долготрајниот вкус открива нови тајни секоја минута. Слободно пробајте и други кафиња помеѓу нив. Секогаш ќе се вратите назад на Diemme. Овие патрони (или торбички или порции или Е.С.Е. или индивидуални патрони) се готови патрони исполнети со два слоја филтер-хартија. По едно парче е спакувано во торбичка за да се заштити аромата. Во секој пакет има 50 порции од најдобриот вкус на еспресо.