Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Diemme Caffe® – Bianco Decaffeinato (Ground) 250g

Diemme Caffe® – Bianco Decaffeinato (Ground) 250g

339.00 ден (со ДДВ)

000

Мешавина на најдобрите ароми на арабика, кремаста и со интензивен вкус. Со својот карактер наликува на Diemme Miscela blu, но во него ќе најдете помалку цветни ароми и добро дефиниран традиционален вкус. Ова е мелено декаф совршено за љубители на најдоброто безкофеинско кафе.