Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Карамела (10)

Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Карамела (10)

121.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Кафе еспресо со вкус на карамел кое ќе ви понуди малку поинаков вкус од вообичаеното.