Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Бадеми (10)

Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Бадеми (10)

121.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Капсулите Bonini, компатибилни со Mandorlino Nespresso, се нешто иновативно! Чоколаден пијалок со вкус на бадем кој силно наликува на пијалокот амарето.